Mashkari MP3 Song Download by Vinay Nayak - Pagalworld.love

Mashkari by Vinay Nayak - MP3 Song Pagalworld.love
Track Name Mashkari
Artist Vinay Nayak
Album Name Mashkari
Release 2024-04-11
Duration 05:57
Artists Vinay Nayak
Music Jackie Gajjar
Label Jhankar Music
Starring Song Vinay Nayak, Sundha Tripathi
Year 2024
Language Gujarati

Watch Official Video: Mashkari - Pagalworld.love

Video not available for this track on Pagalworld.love.

Download and enjoy **Mashkari**, a popular Gujarati MP3 song from the hit album **Mashkari**, masterfully sung by **Vinay Nayak**. This track was officially released in **2024-04-11**, with a full duration of **05:57**. The captivating music is composed by **Jackie Gajjar** and brought to you by the music label **Jhankar Music**. Find this and more **free MP3 songs** in high-quality formats on **Pagalworld.love**, your ultimate source for the **latest Bollywood, IndiPop, and Regional Indian music**. We offer high-quality downloads up to **320kbps** for an uncompromised listening experience. Listen to the freshest releases and timeless classics, including all hits from Pagalworld New 2025.

Mashkari Lyrics (English) - Pagalworld.love

મશ્કરી | MASHKARI LYRICS IN GUJARATI: The song is sung by Vinay Nayak under Jhankar Music label. "MASHKARI" Gujarati song was composed by Jackie Gajjar , with lyrics written by Pankaj Mistry . The music video of this Love song stars Vinay Nayak and Sundha Tripathi.
હા મને હમજી બેઠા ભોળો હશે ગામડાનો છોરો
હા મને હમજી બેઠા ભોળો હશે ગામડાનો છોરો
મને હમજી બેઠા ભોળો હશે ગામડાનો છોરો
બેનપણી હામે જોઈ મારી મશ્કરી ઉડાડી
હા મે જઇને કીધુ હેલો મેડમ ચમ હસો છો
મે જઇને કીધુ હેલો મેડમ ચમ હસો છો
હે આડી નજર કરી મારી વાત એને ટાળી
હે વાત એની બેનપણી જોડે કરી ઈંગ્લિશ માં
તાળી આલી હાથ માંને કીધુ કોક કાનમાં
વાત એની બેનપણી જોડે કરી ઈંગ્લિશ માં
તાળી આલી હાથ માંને કીધુ કોક કાનમાં
હા હુ મનમાં મલકાયો એવુ મનમાં મારા બોલ્યો
મનમાં મલકાયો એવુ મનમાં મારા બોલ્યો
તારા જેવી તો મારા ઘેર છે સતર છે નોકરાણી
હે વાઈફ પણ મારી બ્રાડેડ જીન્સ વાળી
હે એની જાત ને હમજતી હતી રસમિકા
મારો રૂપ જાણે રણવીર એનિમલ માં
હો મોટી છે દાઢી લોબા વાળ મારા
એને લાગ્યુ હસે કોક લોફર બજારના
હે આઈ હેવ બોયફ્રેન્ડ કેવાની કરી તૈયારી
એટલા માં રીંગ એપલમાં મારા વાગી
આઈ હેવ બોયફ્રેન્ડ કેવાની કરી તૈયારી
એટલા માં રીંગ એપલમાં મારા વાગી
હા ફોન હતો અકચુલમાં મારી વાઈફનો
ફોન હતો અકચુલમાં મારી વાઈફનો
હાવ આર યુ બેબી લવ યુ કઈને પણ ઈંગ્લિશ ફાડી
એનો પાવર ઉતારવા મેં પણ ઇગ્નોર મારી
હે હુતો જયોતો ખાલી એટલુ કેવા
સાઈડ માં લઈલો મેડમ તમારુ એક્ટિવા
હે પાર્કિંગ માં થાર મારી આડુ પડ્યુ એક્ટિવા
અડી જશે થાથુ તો પડશે રે લીશોટા
પણ મેડમ તો હમાતા નતા એટીટ્યુડમાં
રેડી નતા કોઈ મારી વાત હોભળવા
મેડમ તો હમાતા નતા એટીટ્યુડમાં
રેડી નતા કોઈ મારી વાત હોભળવા
હા પછી પાછો હુતો આયો ગાડી નો ડોર ખોલ્યો
પછી પાછો હુતો આયો ગાડી માં જઇને બેઠો
હોરન વગાડ્યો થાર નો મેડમ થઇજયા પોણી પોણી
હે જતા જતા લમણો વાળી મસ્ત સ્માલ આલી
પેલા મશ્કરી ઉડાડી જતા જતા લાઈન મારી
Ha mane hamji betha bholo hashe gamdano chhoro
Ha mane hamji betha bholo hashe gamdano chhoro
Mane hamji betha bholo hashe gamdano chhoro
Benpani hame joi mari mashkari udadi
Ha me jaine kidhu hello medam cham haso chho
Me jaine kidhu hello medam cham haso chho
He aadi najar kari mari vaat aene tari
He vat aevi benpani jode kari englishma
Tali aapi hath mane kidhu kok kanma
Vat aevi benpani jode kari englishma
Tali aapi hath mane kidhu kok kanma
Ha hu manma malkayo aevu manma mara bolyo
Manma malkayo aevu manma mara bolyo
Tara jevi to mara gher chhe satar chhe nokrani
He waife pan mari branded jins vari
He aeni jat ne hamjati hati rasmika
Maro rup jane ranvir animal ma
Ho moti chhe dadhi lambha val mara
Aene lagu hashe koi lofar bajarna
He i hav boyfrend kevani kari taiyari
Aetla ma ring apple mara vagi
He i hav boyfrend kevani kari taiyari
Aetla ma ring apple mara vagi
Ha phone hato akchulma mari waifeno
Phone hato akchulma mari waifeno
How are you babby love you kai pan english fadi
Aeno power utarva me pan ignor madi
He huto jyoto kahli aetlu keva
Side ma lailo medam tamaru activa
He parking ma thar mari aadu padyu activa
Adi jaje thathu to maru padshe lishota
Pan medam to hamjata nata attitude ma
Redi nata koi mari vat habhalva
Medam to hamjata nata attitude ma
Redi nata koi mari vat habhalva
Ha pachi pachho huto aayo gadi no dor kholyo
Pachhi pachho huto aayo gadi ma jaine betho
Horn vagadyo thar no medam thaijya poni poni
He jaya jata lamno vali mast smale aali
Pela mashkari udadi jata jata lane mari
Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.

Genre(s): Love


About Pagalworld.love: Your Go-To for Free MP3 Music Downloads

**Pagalworld.love** is your ultimate destination for **free MP3 song downloads** across a wide variety of genres. From the **latest Bollywood movie songs** to timeless **old Hindi classics**, **Ghazals**, and trending **DJ remixes**, we offer a comprehensive music library. Discover popular categories like **Wedding Songs, Birthday Songs, Holi Songs, Patriotic Songs, romantic melodies, sad songs, dance party anthems, Lori songs, and soulful Qawwali**.

We pride ourselves on providing **high-quality MP3s** in multiple formats, including **320kbps, 192kbps, 128kbps, and 64kbps**, ensuring an optimal listening experience. Beyond songs, you can also **download Top Ringtones and Bollywood Ringtones**, and explore the hottest trending music videos. **Pagalworld.love** is recognized as the **best website for free ringtone downloads** and your premier source for a vast **Bollywood MP3 music collection**.

Experience the joy of **uninterrupted music downloads** and discover new favorites daily. We are a reliable **Pagalworld alternative**, offering all the hits from **Pagalworld New 2025** and beyond. Share your favorite tunes and help us grow our community of music lovers. At **Pagalworld.love**, we are dedicated to being the **best site to download songs** and stream free music, for the pure love of music!