Mara Marge Verya Kota MP3 Song Download by Gopal Bharwad - Pagalworld.love

Mara Marge Verya Kota by Gopal Bharwad - MP3 Song Pagalworld.love
Track Name Mara Marge Verya Kota
Artist Gopal Bharwad
Album Name Mara Marge Verya Kota
Release 2024-10-16
Duration 05:59
Artists Gopal Bharwad
Music Shashi Kapadiya
Label Jigar Studio
Starring Song Karan Rajveer, Bhavika Khatri, Naitik Desai
Year 2024
Language Gujarati

Watch Official Video: Mara Marge Verya Kota - Pagalworld.love

Video not available for this track on Pagalworld.love.

Download and enjoy **Mara Marge Verya Kota**, a popular Gujarati MP3 song from the hit album **Mara Marge Verya Kota**, masterfully sung by **Gopal Bharwad**. This track was officially released in **2024-10-16**, with a full duration of **05:59**. The captivating music is composed by **Shashi Kapadiya** and brought to you by the music label **Jigar Studio**. Find this and more **free MP3 songs** in high-quality formats on **Pagalworld.love**, your ultimate source for the **latest Bollywood, IndiPop, and Regional Indian music**. We offer high-quality downloads up to **320kbps** for an uncompromised listening experience. Listen to the freshest releases and timeless classics, including all hits from Pagalworld New 2025.

Mara Marge Verya Kota Lyrics (English) - Pagalworld.love

મારા મારગે વેર્યા કોંટા | MARA MARGE VERYA KOTA LYRICS IN GUJARATI is recorded by Gopal Bharwad from Jigar Studio label. The music of the song is composed by Shashi Kapadiya , while the lyrics of "Mara Marge Verya Kota" are penned by CD Dhonoj and Jayesh Zala Sar . The music video of the Gujarati track features Karan Rajveer, Bhavika Khatri and Naitik Desai.
હે તારા કાજે હોરી હોડીયો ઉડ્યા બદનામી ના છોટા
હે તારા કાજે હોરી હોડીયો ઉડ્યા બદનામી ના છોટા
કોઈનુ કીધુ ના મોન્યા તારા લિધે હેડ્યા દોઢા
તારા પગે પગે ફૂલવાળી મારા મારગે વેર્યા કોંટા
હે તારુ મોઢું જોવા મારતા દાડા ના દસ ઓટા
તારા હેત ના હેડા કર્યા હોશ નતા અમને બીજા
તારા પગે પગે ફૂલવાળી મારા મારગે વેર્યા કોંટા
હો મજબૂરી નુ નોમ પડી તુ નીકળી જી કોરી
ઝેર થી ભરેલી માટલી મારા એક ના માથે ફોડી
મારા એક ના માથે ફોડી
હે તારુ હાચવી તુ બેહી જી અમે થઈને ફરિયે ગોડા
આખા ગોમ ની નજર હોમે અમે સાબિત થયા ખોટા
તારા પગે પગે ફૂલવાળી મારા મારગે વેર્યા કોંટા
એ તારા પગે પગે ફૂલવાળી મારા મારગે વેર્યા કોંટા
હો તને હસ્તી જોવા ગોડી અમે સુ નતું કર્યું
એનુ પરમોણ અમને પુરતુ ના મળ્યું
હો હવારે હોય માંગ્યું હોંજે હાજર કર્યું
એના બદલે થોડુ અમને હેત ના મળ્યું
હો અલ્યા હામ્ભર ડૂબ્યો કે ના ડૂબ્યો પેલે પાર
મારી કિસ્મત એ કર્યો ખેલ હુ તો ડૂબ્યો મઝધાર
હુ તો ડૂબ્યો મઝધાર
હે હોનાલ સમણાં મારા તૂટ્યાં એના જડે ના મન હોધા
પેલા પ્રીત કરી પછી પટગ્યા એના ગાવ મોટા મોટા
તારા પગે પગે ફૂલવાળી મારા મારગે વેર્યા કોંટા
એ તારા પગે પગે ફૂલવાળી મારા મારગે વેર્યા કોંટા
હે તેતો મને મોથા ની ટીલડી જેવા ગણ્યા
પેલા માથે હજાયા પછી ધૂળ મા રે ફેક્યા
હો આય કાના ઉમરે મોંન તન આલ્યા રે મોંઘા
મોંન પોન ને ઠોકર મારી મેલ્યા તે હુના
હો હસે મન મેલો મોટા આપલે કરી વાલ કે દગા
આ દિલ માં અકબંધ રેસે તમારી જગા વાલી તમારી જગા
હે તારુ હાચવી તુ બેહી જી અમે થઈને ફરિયે ગોડા
આખા ગોમ ની નજર હોમે અમે સાબિત થયા ખોટા
તારા પગે પગે ફૂલવાળી મારા મારગે વેર્યા કોંટા
એ તારા પગે પગે ફૂલવાળી મારા મારગે વેર્યા કોંટા
He tara kaje hori hodiyo udya badnaami na chota
He tara kaje hori hodiyo udya badnaami na chota
Koinu kidhu naa monya tara lidhe hedya dodha
Tara page page foolvali ne mara marge verya kota
He taru modhu jova marta dada na das otaa
Tara het naa heda karya hosh nata amane bija
Tara page page foolvali ne mara marge verya kota
Ho majboori nu nome padi tu nikadi ji kori
Zer thi bhareli maatali mara ek na maathe fodii
Mara ek na maathe fodii
He taru hachvi tu behi ji ame thaine fariye goda
Aakha gom ni najar home ame saabit thaya khota
Tara page page foolvali mara marge verya kota
Ae tara page page foolvali mara marge verya kota
Ho tane hasti reva godi ame su natu karyu
Enu parmon amane purtu naa madyu
Ho havare hoy mangyu honje hajar karyu
Ena badale thodu amane het na madyu
Ho alya hambhar dubyo ke na dubyo pele paar
Mari kismat ae karyo khel hu to dubyo majhdhaar
Hu to dubyo majhdhaar
He honaal samnaa mara tutyaa ena jade man hodha
Pela preet kari pachi patgya ena gaav mota mota
Tara page page foolvali mara marge verya kota
Ae tara page page foolvali mara marge verya kota
He teto mane motha ni tiladi jeva ganyaa
Pela mathe hajaya pachi dhool maa re fekya
Ho aay kaana umare mon tan alyaa re mogaa
Mon pon ne thokar mari melya te hunaa
Ho hase man melo mota aaple karya vaal ke dagaa
Aa dil maa akbandh rese tamari jaga vali tamari jaga
He taru hachvi tu behi ji ame thaine fariye goda
Aakha gom ni najar home ame saabit thaya khota
Tara page page foolvali mara marge verya kota
Ae tara page page foolvali mara marge verya kota
Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.

Genre(s): Sad


About Pagalworld.love: Your Go-To for Free MP3 Music Downloads

**Pagalworld.love** is your ultimate destination for **free MP3 song downloads** across a wide variety of genres. From the **latest Bollywood movie songs** to timeless **old Hindi classics**, **Ghazals**, and trending **DJ remixes**, we offer a comprehensive music library. Discover popular categories like **Wedding Songs, Birthday Songs, Holi Songs, Patriotic Songs, romantic melodies, sad songs, dance party anthems, Lori songs, and soulful Qawwali**.

We pride ourselves on providing **high-quality MP3s** in multiple formats, including **320kbps, 192kbps, 128kbps, and 64kbps**, ensuring an optimal listening experience. Beyond songs, you can also **download Top Ringtones and Bollywood Ringtones**, and explore the hottest trending music videos. **Pagalworld.love** is recognized as the **best website for free ringtone downloads** and your premier source for a vast **Bollywood MP3 music collection**.

Experience the joy of **uninterrupted music downloads** and discover new favorites daily. We are a reliable **Pagalworld alternative**, offering all the hits from **Pagalworld New 2025** and beyond. Share your favorite tunes and help us grow our community of music lovers. At **Pagalworld.love**, we are dedicated to being the **best site to download songs** and stream free music, for the pure love of music!