Mustafa Mustafa MP3 Song Download by A.R. Rahman - Pagalworld.love

Mustafa Mustafa by A.R. Rahman - MP3 Song Pagalworld.love
Track Name Mustafa Mustafa
Artist A.R. Rahman
Album Name Duniya Dilwalon Ki
Release 1988-01-08
Duration 06:02
Artists A.R. Rahman
Music A.R. Rahman
Label Venus
Year 2024
Language Tamil

Watch Official Video: Mustafa Mustafa :Duniya Dilwalon Ki 1996 - Pagalworld.love

Video Description

Mustafa Mustafa
Duniya Dilwalon Ki (1996)
Artists : A.R. Rahman
Music: A.R. Rahman

Video Tags

A.R. Rahman,Mustafa Mustafa,Duniya Dilwalon Ki

Download and enjoy **Mustafa Mustafa**, a popular Tamil MP3 song from the hit album **Duniya Dilwalon Ki**, masterfully sung by **A.R. Rahman**. This track was officially released in **1988-01-08**, with a full duration of **06:02**. The captivating music is composed by **A.R. Rahman** and brought to you by the music label **Venus**. Find this and more **free MP3 songs** in high-quality formats on **Pagalworld.love**, your ultimate source for the **latest Bollywood, IndiPop, and Regional Indian music**. We offer high-quality downloads up to **320kbps** for an uncompromised listening experience. Listen to the freshest releases and timeless classics, including all hits from Pagalworld New 2025.

Mustafa Mustafa Lyrics (English) - Pagalworld.love

'முஸ்தபா முஸ்தபா' | MUSTAFA MUSTAFA SONG LYRICS IN TAMIL: The song "Mustafa Mustafa" is sung by A.R. Rahman from Vineeth, Abbas and Tabu starrer Tamil film Kadhal Desam , directed by Kathir. MUSTAFA MUSTAFA song was composed by A. R. Rahman , with lyrics written by Vaali .
முஸ்தபா முஸ்தபா
டோண்ட் வொர்ரிமுஸ்தபா
காலம் நம் தோழன் முஸ்தபா
முஸ்தபா முஸ்தபா
டோண்ட் வொர்ரிமுஸ்தபா
காலம் நம் தோழன் முஸ்தபா
டே பை டே டே பை டே
வாழ்க்கைப் பயணம் டே பை டே
மூழ்காத ஷிப்பே ஃபிரண்ட்ஷிப்பா
முஸ்தபா முஸ்தபா
டோண்ட் வொர்ரி முஸ்தபா
காலம் நம் தோழன் முஸ்தபா
ஜூன் பிறக்கும் ஜூலை பிறக்கும்
ஜூனியருக்கும் சீனியருக்கும்
கல்லூரிச் சாலை எங்கும்
ராகிங் நடக்கும்
ஸ்டூடண்ஸ் மனமோ நந்தவனமே
ரோஜா இருக்கும் முள்ளும் இருக்கும்
நட்புக்கு ராகிங் கூட
பாதை வகுக்கும்
நண்பன் ஒருவன் வந்த பிறகு
விண்ணை தொடலாம் உந்தன் சிறகு
வாணுக்கும் எல்லை உண்டு
நட்புக்கில்லையே
துன்பம் வரலாம் இன்பம் வரலாம்
நண்பன் ஒருவன் பங்கு பெறலாம்
கல்லூரி நட்புக்கில்லை
முற்றுப்புள்ளியே
ஒஹோ ஓஓஒ ஒஹோ ஓஓஒ
ஒஹோ ஓஓஒ
ஒஹோ ஓஓஒ ஒஹோ ஓஓஒ
ஒஹோ ஓஓஒ
முஸ்தபா முஸ்தபா
டோண்ட் வொர்ரி முஸ்தபா
காலம் நம் தோழன் முஸ்தபா
காலம் நம் தோழன் முஸ்தபா
டே பை டே டே பை டே
வாழ்க்கைப் பயணம் டே பை டே
மூழ்காத ஷிப்பே ஃபிரண்ட்ஷிப்பா
மூழ்காத ஷிப்பே ஃபிரண்ட்ஷிப்பா
முஸ்தபா முஸ்தபா
டோண்ட் வொர்ரி முஸ்தபா
காலம் நம் தோழன் முஸ்தபா
இங்கு பறக்கும் வண்ணப் பறவை
எங்கு இருந்தோ வந்த பறவை
கல்லூரி மண்தான் எங்கள்
வேடந்தாங்கல்
கன்னி மலர்கள் கூடப் படிக்கும்
காளை மனதில் சாரல் அடிக்கும்
கல்லூரி சாலை எங்கள்
கோடைக்கானல்
கல்வி பயிலும் காலம் வரையில்
துள்ளித் திரியும் எங்கள் விழியில்
கண்ணீரைக் கண்டதில்லை
தென்றல் சாட்சி
நண்பன் பிரிந்து ஊர் திரும்பும்
நாளில் மட்டும்தான் நீர் அரும்பும்
கண்ணீரில்தானே எங்கள்
ஃபேர்வல் பார்ட்டி
ஒஹோ ஓஓஒ ஒஹோ ஓஓஒ
ஒஹோ ஓஓஒ
ஒஹோ ஓஓஒ ஒஹோ ஓஓஒ
ஒஹோ ஓஓஒ
முஸ்தபா முஸ்தபா
டோண்ட் வொர்ரி முஸ்தபா
காலம் நம் தோழன் முஸ்தபா
காலம் நம் தோழன் முஸ்தபா
டே பை டே டே பை டே
வாழ்க்கைப் பயணம் டே பை டே
மூழ்காத ஷிப்பே ஃபிரண்ட்ஷிப்பா
மூழ்காத ஷிப்பே ஃபிரண்ட்ஷிப்பா
முஸ்தபா முஸ்தபா
டோண்ட் வொர்ரி முஸ்தபா
காலம் நம் தோழன் முஸ்தபா
காலம் நம் தோழன் முஸ்தபா
டே பை டே டே பை டே
வாழ்க்கைப் பயணம் டே பை டே
மூழ்காத ஷிப்பே ஃபிரண்ட்ஷிப்பா
மூழ்காத ஷிப்பே ஃபிரண்ட்ஷிப்பா
Mustafa mustafa don’t worry mustafa
Kaalam nam thozhan mustafa
Mustafa mustafa don’t worry mustafa
Kaalam nam thozhan mustafa
Day by day day by day
Vaazhkai payanam day by day
Muzhgaatha shipae friendship thaan
Mustafa mustafa don’t worry mustafa
Kaalam nam thozhan mustafa
June pirakum july pirakum
Juniorkum seniorkum
Kalloori vaasal engum
Ragging nadakum
Students manam oar nanthavanamae
Roja irukum mullum irukum
Natpuku ragging kooda paathai vagukum
Nanban oruvan vantha piragu
Vinnai thodalaam undhan siragu
Vaanukum ellai undu natpukillaiyae
Thunbam varalaam inbam varalaam
Nanban oruvan pangu peralaam
Kalloori natpukillai mutrupulliyae
Mustafa mustafa don’t worry mustafa
Kaalam nam thozhan mustafa
Kaalam nam thozhan mustafa
Day by day day by day
Vaazhkai payanam day by day
Muzhgaatha shipae friendship thaan
Muzhgaatha shipae friendship thaan
Mustafa mustafa don’t worry mustafa
Kaalam nam thozhan mustafa
Ingu parakum vanna paravai
Yengiruntho vantha paravai
Kalloori manthaan engal vedanthaangal
Kanni malargal kooda padikum
Kaalai manathil saaral adikum
Kalloori chaalai engal kodaikaanal
Kalvi payilum kaalam varaiyil
Thulli thiriyum engal vizhiyil
Kanneerai kandathillai thendral saatchi
Nanban pirinthu oor thirumbum
Naalil matumthaan neer arumbum
Kanneeril thaanae engal farewell party
Mustafa mustafa don’t worry mustafa
Kaalam nam thozhan mustafa
Kaalam nam thozhan mustafa
Day by day day by day
Vaazhkai payanam day by day
Muzhgaatha shipae friendship thaan
Muzhgaatha shipae friendship thaan
Mustafa mustafa don’t worry mustafa
Kaalam nam thozhan mustafa
Kaalam nam thozhan mustafa
Day by day day by day
Vaazhkai payanam day by day
Muzhgaatha shipae friendship thaan
Muzhgaatha shipae friendship thaan
Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.

Genre(s): Playful


About Pagalworld.love: Your Go-To for Free MP3 Music Downloads

**Pagalworld.love** is your ultimate destination for **free MP3 song downloads** across a wide variety of genres. From the **latest Bollywood movie songs** to timeless **old Hindi classics**, **Ghazals**, and trending **DJ remixes**, we offer a comprehensive music library. Discover popular categories like **Wedding Songs, Birthday Songs, Holi Songs, Patriotic Songs, romantic melodies, sad songs, dance party anthems, Lori songs, and soulful Qawwali**.

We pride ourselves on providing **high-quality MP3s** in multiple formats, including **320kbps, 192kbps, 128kbps, and 64kbps**, ensuring an optimal listening experience. Beyond songs, you can also **download Top Ringtones and Bollywood Ringtones**, and explore the hottest trending music videos. **Pagalworld.love** is recognized as the **best website for free ringtone downloads** and your premier source for a vast **Bollywood MP3 music collection**.

Experience the joy of **uninterrupted music downloads** and discover new favorites daily. We are a reliable **Pagalworld alternative**, offering all the hits from **Pagalworld New 2025** and beyond. Share your favorite tunes and help us grow our community of music lovers. At **Pagalworld.love**, we are dedicated to being the **best site to download songs** and stream free music, for the pure love of music!