Jalabulajangu MP3 Song Download by Anirudh Ravichander - Pagalworld.love

Jalabulajangu by Anirudh Ravichander - MP3 Song Pagalworld.love
Track Name Jalabulajangu
Artist Anirudh Ravichander
Album Name College Don
Release 2022-05-11
Duration 03:25
Artists Anirudh Ravichander, Nakash Aziz
Music Anirudh Ravichander
Label Sony Music Entertainment India Pvt. Ltd.
Year 2021
Language Tamil

Watch Official Video: Jalabulajangu - Pagalworld.love

Video not available for this track on Pagalworld.love.

Download and enjoy **Jalabulajangu**, a popular Tamil MP3 song from the hit album **College Don**, masterfully sung by **Anirudh Ravichander** alongside **Nakash Aziz**. This track was officially released in **2022-05-11**, with a full duration of **03:25**. The captivating music is composed by **Anirudh Ravichander** and brought to you by the music label **Sony Music Entertainment India Pvt. Ltd.**. Find this and more **free MP3 songs** in high-quality formats on **Pagalworld.love**, your ultimate source for the **latest Bollywood, IndiPop, and Regional Indian music**. We offer high-quality downloads up to **320kbps** for an uncompromised listening experience. Listen to the freshest releases and timeless classics, including all hits from Pagalworld New 2025.

Jalabulajangu Lyrics (English) - Pagalworld.love

ஜலபுல ஜங்கு | JALABULAJANGU SONG LYRICS IN TAMIL: The song is recorded by Anirudh Ravichander from the Tamil film Don , directed by Cibi Chakaravarthi. The film stars Sivakarthikeyan, Priyanka Mohan, SJ Suryah, Samuthirakani and Soori in the lead role. The music of "JALABULAJANGU" song is composed by Anirudh Ravichander , while the lyrics are penned by Rokesh .
Hey jalabulajangu
Dei dama duma dangu
Thug life la king u
Don setting u
Hey jinukkuna jingu
Our age yo young u
Anal parakkanum pangu
Un fitting u
Aavo bhai dost ah aayega aayega
Jolly mela maja aayega
Bad vibe u jaldi jayega jayega
Peace dhaan bro tension jayega
Free ya vudu
College ah bunk adichalum
Dean kku dhaan
Paadam etha neethan pa don u
Chilla vudu
Jalukku jalukku jalukku
Arrear adhigam unakku
But life la jeicha
Needhan pa don u
Free ya vudu
Kai kitta suthudhu fun u
Kattipuchu confirm ah enjoy ya pannu
Chilla vudu
Jalukku jalukku jalukku
Pudchikka podhu sulukku
Staffs u ellam dandana dannu
Amukku dumukku ammal dummal
Hey jala bula jangu
Dei dama duma dangu
Thug life la king u
Don setting u
Hey jinukkuna jingu
Our age yo young u
Anal parakkanum pangu
Un fitting u
Ozhungethadha kaduppethadha
Serious ah pesi nee sirippethadha
Kadha ootadha padam kaatadha
Vaanambaa last bench ah veruppethadha
Dama dama dama dama dama
Damakku dampa dammapa
Gala gala galanurukkurom
Unakku ennappa
Para para para paranu
Sendhuduvom onnappa
Morachana therikum yappappa
Free ya vudu
College ah bunk adichalum
Dean ku dhaan paadam etha
Needhan pa don u
Chilla vudu
Jalukku jalukku jalukku
Arrear adhigam unakku
But life la jeicha
Needhan pa don u
Free ya vudu
Kai kitta suthudhu fun u
Kattipuchu confirm ah enjoy ya pannu
Chilla vudu
Jalukku jalukku jalukku
Pudchikka podhu sulukku
Staffs u ellam dandana dannu
Amukku dumukku ammal dummal
Hey jalabulajangu
Dei dama duma dangu
Thug life la king u
Don setting u
Hey jinukkuna jingu
Our age yo young u
Anal parakkanum pangu
Un fitting u
Aavo bhai dost ah aayega aayega
Inga aayega inaa thala
Bad vibe u jaldi jayega jayega
Hey jayega.
ஹேய் ஜலபுல ஜங்கு
டேய் டம டும டங்கு
தக் லைப்ல கிங்கு
டான் செட்டிங்கு
ஹேய் ஜினுக்குனா ஜிங்கு
அவர் ஏஜ் யோ யெங்கு
அனல் பறக்கனும் பங்கு
உன் பிட்டிங்கு
ஆவோ பாய் தோஸ்த்-அ ஆயேகா ஆயேகா
ஜாலி மேல மஜா ஆயேகா
பேட் வைஃப்பு ஜல்டி ஜாயேகா ஜாயேகா
பீஸ்தான் ப்ரோ டென்ஷன் ஜாயேகா
ப்ரியா வுடு
காலெஜ்-அ பங்க் அடிச்சாலும்
டீனுக்குதான்
பாடம் எடுத்தா நீதான் பா டான்னு
சில்லா வுடு
ஜலுக்கு ஜலுக்கு ஜலுக்கு
அரியர் அதிகம் உனக்கு
பட் லைப்ல ஜெயிச்சா
நீதான் பா டான்னு
ப்ரியா வுடு
கைக்கிட்ட சுத்துது ஃபன்னு
கட்டிப்புடிச்சு கண்ஃபார்ம்-ஆ எஞ்சாய்-அ பண்ணு
சில்லா வுடு
ஜலுக்கு ஜலுக்கு ஜலுக்கு
புடிச்சிக்க போகுது சுளுக்கு
ஸ்டாப்ஸ்கு எல்லாம் டன்டனா டன்னு
அமுக்கு டுமுக்கு
அமால் டுமால்
ஹேய் ஜலபுல ஜங்கு
டேய் டம டும டங்கு
தக் லைப்ல கிங்கு
டான் செட்டிங்கு
ஹேய் ஜினுக்குனா ஜிங்கு
அவர் ஏஜ் யோ யெங்கு
அனல் பறக்கனும் பங்கு
உன் பிட்டிங்கு
ஒழுங்கேத்தாத கடுப்பேத்தாத
ஸீரியஸ்-ஆ பேசி நீ சிரிப்பேத்தாத
கதை ஓட்டாத படம் காட்டாத
வேணாம்பா லாஸ்ட் பெஞ்ச்-அ வெறுப்பேத்தாத
டம டம டம டம டம
டமுக்கு டம்ப டம்மப
கல கல கலனுருக்குறோம்
உன்னுக்கு என்னப்பா
atozlyric.com
பற பற பற பறனு
சேந்துடுவோம் ஒன்னாப்பா
மொறைச்சனா தெறிக்கும் எப்பப்பா
ப்ரியா வுடு
காலெஜ்-அ பங்க் அடிச்சாலும்
டீனுக்குதான் பாடம் எடுத்தா
நீதான் பா டான்னு
சில்லா வுடு
ஜலுக்கு ஜலுக்கு ஜலுக்கு
அரியர் அதிகம் உனக்கு
பட் லைப்ல ஜெயிச்சா
நீதான் பா டான்னு
ப்ரியா வுடு
கைக்கிட்ட சுத்துது ஃபன்னு
கட்டிப்புடிச்சு கண்ஃபார்ம்-ஆ எஞ்சாய்-அ பண்ணு
சில்லா வுடு
ஜலுக்கு ஜலுக்கு ஜலுக்கு
புடிச்சிக்க போகுது சுளுக்கு
ஸ்டாப்ஸ்கு எல்லாம் டன்டனா டன்னு
ஹேய் ஜலபுல ஜங்கு
டேய் டம டும டங்கு
தக் லைப்ல கிங்கு
டான் செட்டிங்கு
ஹேய் ஜினுக்குனா ஜிங்கு
அவர் ஏஜ் யோ யெங்கு
அனல் பறக்கனும் பங்கு
உன் பிட்டிங்கு
ஆவோ பாய் தோஸ்த்-அ ஆயேகா ஆயேகா
இங்க ஆயேகா பேட் வைஃப்பு ஜல்டி
ஜாயேகா ஜாயேகா
ஹேய் ஜாயேகா.
Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.

Genre(s): Dance


About Pagalworld.love: Your Go-To for Free MP3 Music Downloads

**Pagalworld.love** is your ultimate destination for **free MP3 song downloads** across a wide variety of genres. From the **latest Bollywood movie songs** to timeless **old Hindi classics**, **Ghazals**, and trending **DJ remixes**, we offer a comprehensive music library. Discover popular categories like **Wedding Songs, Birthday Songs, Holi Songs, Patriotic Songs, romantic melodies, sad songs, dance party anthems, Lori songs, and soulful Qawwali**.

We pride ourselves on providing **high-quality MP3s** in multiple formats, including **320kbps, 192kbps, 128kbps, and 64kbps**, ensuring an optimal listening experience. Beyond songs, you can also **download Top Ringtones and Bollywood Ringtones**, and explore the hottest trending music videos. **Pagalworld.love** is recognized as the **best website for free ringtone downloads** and your premier source for a vast **Bollywood MP3 music collection**.

Experience the joy of **uninterrupted music downloads** and discover new favorites daily. We are a reliable **Pagalworld alternative**, offering all the hits from **Pagalworld New 2025** and beyond. Share your favorite tunes and help us grow our community of music lovers. At **Pagalworld.love**, we are dedicated to being the **best site to download songs** and stream free music, for the pure love of music!